10.2.2015

Om oss

 

Suomen Kovabetoni är en familjeägd tillverkare av betongelement i Åbo med flera årtiondens erfarenhet av betongbygge.

I vårt produktsortiment finns balkar, pelare, väggar med olika strukturer och ytor – från grafisk betong till puts och alla sorters specialelement. Dessutom ingår i vårt sortiment betongprodukter som TT-plattor, HI-balkar med mera. Vi levererar till hela södra Finland.

Vårt företag är känt för god kvalitet och en kundorienterad inställning med utmärkt leveranssäkerhet. I vår verksamhet följer vi principerna av ständig förbättring och hållbar utveckling och strävar till att minimera vår inverkan på miljön samt att tillverka både energieffektiva och långlivade produkter. Vi följer ISO 9001 och ISO 14001 standardernas normer och förutsätter ett miljövänligt tänkande också av våra underleverantörer.

Våra produkter är CE-märkta och certifierade av Inspecta Sertifioniti Oy. Tillverkarens prestandadeklaration (DoP, Declaration of Performance) är en del av CE-märkningsprocessen. För betongelement görs en DoP på företags- och produkttypsnivå. Suomen Kovabetonis produktspecifika DoP:n är tillgängliga under följande länkar:

Se också vår referenslista www.kovabetoni.fi/referenssit

Vastaa