Kovabetoni etsii Nastolan tehtaalleen betonimylläriä

Kovabetoni etsii Nastolan runkotehtaalleen betonimylläriä.

Tietoa tehtävästä

Haemme  Nastolan toimipisteelle ammattitaitoista betonimylläriä.

Suomen Kovabetoni Oy on perustettu vuonna 1994 Turkuun. Kovabetonilla on Turussa ja Nastolassa betonielementtitehtaat. Nastolan tehtaalla tuotetaan pääasiassa runkoelementtejä: onteloita, TT-laattoja ja pilareita sekä palkkeja ja Turussa seinää. Kahden elementtitehtaan vahvuudella pystytään palvelemaan asiakkaita laajasti niin teollisuus-  kuin asuinrakentamisen projekteissa. Kovabetonilla on vahva tilauskanta vuodelle 2023 ja nyt haetaan vahvistusta kasvavaan tiimiin. Kovabetoni on kasvanut yli 10% vuosittain ja vuoden 2022 liikevaihto on 20 Meur. 

Työtehtäviisi kuuluvat betonitehtaan kaikkiin prosesseihin osallistuminen, pääasiassa betonimassan valmistamisesta tehtaan laatumittauksien toteuttamiseen sekä betoniaseman yleiset huolto- ja kunnossapitotehtävät

Haussa on henkilö, jolla on entuudestaan työelämän puolelta kokemusta betonista, sen käytöstä ja/tai valmistuksesta tai omaa esimerkiksi laborantin koulutuksen. Työt alkavat sopivan henkilön löytyessä. Kovabetoni etsii tiimiinsä pitkäaikaista jäsentä, jolla on halu olla mukana kehittämässä Kovabetonin toimintaa. Tällä hetkellä Kovabetonin tilauskanta on vahva.

Työntekijässä arvostamme erityisesti avoimuutta ja yhteistyökykyä, tulet työllistymään osaksi pientä betonimyllyn tiimiä joiden kanssa toimit arjessa aktiivisesti. Työhön tarttuva ja ongelmanratkaisukykyinen tekijä pärjää tehtävässä varmasti. Reseptiikan tuntemus ja englanninkielen taito ehdottomasti plussaa tehtävässä suoriutumiselle. Etsimämme tekijä soveltuu joukkoon, on ns. ”hyvä tyyppi”, tarvittaessa tehtävään voidaan kouluttaa.

Kokemus prosessi- ja/tai tehdasteollisuus työstä on ehdottomasti suuri etu.

FISE pätevyydet betonissa eivät ole pakollisia, mutta katsotaan ehdottomasti eduksi.

Työt ovat vuorotyötä, jotka sijoittuvat klo 6-20 välille

Työt alkavat määräaikaisena Amikon kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua Kovabetonin omille kirjoille.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Täytäthän hakemuksesi huolella ja kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi ja/tai koulutuksestasi mahdollisimman selvästi

Hae mukaan:

https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/betonimyllari-nastolaan/1719889