Yritys

Perheyrityksemme on tunnettu hyvästä laadusta sekä asiakaslähtöisyydestä, joka näkyy joustavuutena asiakkaiden tarpeiden mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perheyrityksemme arvomaailma

Toimitamme elementit aina asiakkaan haluamassa aikataulussa. Tämä on meille kunnia-asia.

Meihin voit luottaa tiukassakin aikataulupaineessa, sillä ymmärrämme kuinka kriittistä asiakkaillemme on projektin pysyminen aikataulussa.

Rakentaminen on yhteispeliä, ja tätä haluamme projekteissamme edistää. Yhdessä tekemällä päästään parhaimpaan lopputulokseen koko arvoketjun kannalta. Emme usko aliurakoitsijoiden tai kumppaneiden kyykyttämiseen. Rakennusalan on syvennettävä ja kehitettävä erilaisia yhteistyömalleja lisää ja tässä työssä haluamme olla mukana.

Yrityksemme on tunnettu hyvästä laadusta sekä asiakaslähtöisyydestä, joka näkyy joustavuutena asiakkaiden tarpeiden mukaan. Se on luonut vahvan perustan kasvutarinallemme.

Haluamme kehittää jatkuvasti toimintaamme ja tämä kattaa niin tuotannon, laitteistot sekä henkilöstön. Uskomme, että jatkuva kehittyminen on tärkeä menestystekijä.

Tavoitteenamme on valmistuksesta johtuvien ympäristövaikutusten minimoiminen sekä energiatehokkaat ja pitkäikäiset tuotteet. Edellytämme myös sidosryhmiltämme ympäristöystävällistä ajattelua.

Rakennusala on syklinen toimiala, jossa  rakennussuhdanteiden ja kysynnän vaihtelu on normaalia. Meille on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää turvata työntekijöidemme työpaikat läpi syklien. Perheyrityksen arvomaailmaan kuuluu, että pidämme omistamme huolta.

Perheyrityksen historia

Suomen Kovabetoni Oy on perustettu vuonna 1994 Turkuun Ohikulkutien varrelle. Yrityksen perustaja, nykyinen HPJ Heimo Mäkinen, on ollut rakennusalan yrittäjä vuodesta 1966 lähtien. Tämä 50 vuotinen rakennusalalta kerätty kokemus on arvokasta tietoa, jonka pohjalta on hyvä kehittää toimintaa eteenpäin.

Sisaryrityksemme Rakennusosakeyhtiö Mäkinen on tehnyt rakennushankkeita jo yli 50 vuotta. Tätä rakennusliikkeen osaamista pidämme jatkuvasti yllä käynnissä olevilla rakennusurakoilla. Se luo hyvän pohjan asiakkaan tarpeiden ymmärtämiselle. Rakennusosakeyhtiö Mäkinen tekee kohteissamme elementtiasennukset. Lisätietoja www.rakennusmakinen.fi.

Kovabetoni on valmistanut läpi historiansa niin runkoelementtejä kuin seinäelementtejäkin.

Turun tehdas sijaitsee Turussa Tiemestarinkadulla ja on yrityksen pääkonttori. Tehdaskiinteistö on  valmistunut vuonna 2008, ollen Suomen uusimpia elementtitehtaita. Tuotantotiloja on kasvatettu vuosien varrella toiminnan laajentuessa.

Vuonna 2015 Marjet Mäkinen on siirtynyt Kovabetonin toimitusjohtajaksi ja perustaja Heimo Mäkinen on siirtynyt Hallituksen puheenjohtajaksi.

Seuraava merkittävä kasvuaskel on otettu vuonna 2019, kun Kovabetoni on ostanut runkoelementtitehtaan Lahden Nastolasta. Nastolan tehtaalla tuotetaan pääasiassa runkoelementtejä, onteloita, TT-laattoja ja pilareita sekä palkkeja.

Kahden elementtitehtaan vahvuudella pystytään palvelemaan asiakkaita Etelä-Suomen alueella entistä paremmin.

 

yritys-kuva2

Laatu

Toimitamme elementit aina asiakkaan aikataulussa.

Meihin voit luottaa tiukassakin aikataulupaineessa.

Toimitusvarmuus

Laatu on betonielementin tärkein ominaisuus.

Laadusta emme jousta.

Joustavuus

Joustamme asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Asiakkaan projektin onnistuminen on meille tärkeää.

Luotettavuus

Rakentaminen on yhteispeliä, jossa yhdessä tekemällä saadaan paras lopputulos.