Yritys

Suomen Kovabetoni Oy on jo yli 25 vuoden ajan ollut merkittävä toimija betonielementtien valmistuksessa rakennusalalle.

Kovabetonin perustaja Heimo Mäkinen tehtaalla

Perheyrityksemme arvomaailma

Suomen Kovabetoni Oy:n tarina alkoi vuonna 1994, kun perustaja Heimo Mäkinen toi yli 50 vuoden rakennusalan kokemuksensa perustamansa yrityksen toimintaan. Alusta lähtien olemme panostaneet laatuun, asiakaslähtöisyyteen ja kestävään kehitykseen.

Yrityksemme on tunnettu laadukkaista betonielementeistään ja vahvasta sitoutumisestaan asiakkaiden tarpeisiin. Perheyrityksenä arvostamme pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme ja toimitamme elementit aina asiakkaan haluamassa aikataulussa.

Tämä on meille kunnia-asia. Rakentaminen on yhteispeliä, ja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa varmistamme, että jokainen projekti etenee sujuvasti ja lopputulos vastaa odotuksia.

Marjet Mäkinen: Johtaminen kohti kestävää kasvua

Vuonna 2015 Marjet Mäkinen otti vetovastuun toimitusjohtajana yrityksessämme. Marjetin visiona on johtaa yritystämme kohti kestävää kasvua ja kehitystä.

Hänen johtamisensa alla olemme panostaneet entistä vahvemmin henkilöstön kehittämiseen, ympäristövastuulliseen toimintaan sekä tehokkaaseen tuotantoon.

Historia ja kasvu

Yrityksemme tarina alkoi Turusta vuonna 1994, ja vuosien varrella toimintamme on kasvanut ja laajentunut merkittävästi. Perustamisesta lähtien olemme keskittyneet betonielementtien valmistukseen, ja vuonna 2019 teimme merkittävän laajennuksen ostamalla runkoelementtitehtaan Lahden Nastolasta, missä tuotetaan pääasiassa runkoelementtejä, onteloita, TT-laattoja ja pilareita sekä palkkeja.

Tämä laajennus vahvisti asemaamme Etelä-Suomen alueella ja mahdollisti entistä paremman palvelun asiakkaillemme.
Sisaryrityksemme, Rakennusosakeyhtiö Mäkinen, on toiminut rakennusalalla yli 50 vuotta. Yhdistämällä osaamisemme voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja kokonaisvaltaisempia ratkaisuja rakennushankkeissa.

Rakennusosakeyhtiö Mäkinen tekee kohteissamme elementtiasennukset. Lisätietoja www.rakennusmakinen.fi.

Ympäristövastuu ja kestävä kehitys

Tavoitteenamme on valmistuksesta johtuvien ympäristövaikutusten minimoiminen sekä energiatehokkaat ja pitkäikäiset tuotteet. Edellytämme myös sidosryhmiltämme ympäristöystävällistä ajattelua.

Tulevaisuuden visio ja jatkuva kehittyminen

Näemme tulevaisuudessa jatkuvan kasvun ja kehityksen mahdollisuudet. Tavoitteenamme on säilyttää asemamme luotettavana kumppanina rakennusalalla ja laajentaa toimintaamme entisestään.

Uskomme, että yhteistyöllä ja jatkuvalla kehittymisellä voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin ja edistää samalla koko alan kehitystä.

Toimitusjohtaja Marjet Mäkinen Kovabetonin tehtaalla

TOIMITUSVARMUUS

Toimitamme betonielementit aina sovitusti, voit luottaa meihin tiukassakin aikataulupaineessa.

LAATU

Laatu on betonielementin tärkein ominaisuus.

Meillä on pitkä kokemus rakenteellisesti haastavimpienkin seinien valmistamisesta.

YHTEISPELI

Joustamme tarpeidesi mukaan varmistaen luotettavan rakentamiskokemuksen, missä yhteistyö on avain vahvaan lopputulokseen.

VÄHÄHIILISYYS

Olemme tehneet merkittäviä sijoituksia päästöjen vähentämiseen ja jatkamme suunnitelmiamme kohti vähäpäästöistä tuotantoa, jätemäärän minimoimista ja kiertotalouden täysimääräistä hyödyntämistä.