Tuotteet

Seinät

Tuotevalikoimaamme sisältyvät kaikki seinärakenteet: Sandwich-elementit, sisäkuoret, väliseinät, kuorielementit, parvekepielet, parvekelaatat ja sokkelit. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat ohut- sekä paksurappauselementit.

Tehtaamme ovat erikoistuneet vaativien julkisivuelementtien valmistukseen. Tuotamme vuosittain huomattavan määrän erilaisia seinäpintoja.

Yleisempia tuottamiamme erikoisseinäpintoja ovat Kovabetonin Musta, valkobetoniset seinät sekä tiilipintaiset ja graafiset betonielementit.

Pystymmekin toteuttamaan laajan kirjon seinien pintavaihtoehtoja. Näihin pintavaihtoehtoihin voit voit tutustua tarkemmin Pinnat-välilehdellä.

20191106 Turku. Kovabetoni. Kuva: Vesa-Matti Väärä
Ontelolaatat

Ontelot  ja kuorilaatat

Ontelolaatat ovat asuin- teollisuus kuin toimitilarakentamisessa yleisesti käytetty ala-, väli-, ja yläpohjaratkaisu. Ontelolaatat valmistetaan asiakkaan suunnitelmien mukaisesti kohdekohtaisesti. Tuotavalikoimaan kuuluvat kaikki ontelolaatat O20 - O50.

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat kuorilaatat. Kuorilaatat ovat esijännitettyjä laattaelementtejä. Rakennuksissa kuorilaatta toimii pääraudoituksen sisältävänä liittorakenteena yhdessä päällevalun kanssa. Kuorilaattoissa on ansaat, joilla työsauman toimivuus päällevalun kanssa varmistetaan.

TT ja Kova-TT laatat

TT-laatat eli ripalaatat ovat esijännitettyjä betonielementtejä, joita yleisimmin käytetään kattorakenteena kohteissa, joihin tarvitaan runsaasti sisätilaa.

TT-laattarakenteella päästään pitkiin, jopa 24 metrin jänneväleihin kustannustehokkaasti.

KovaTT-laatat ovat 800 mm korkeita TT-laattoja, jotka ovat kevennettyjä. KovaTT-laatat ovat rakenteeltaan kevyempiä ja näin ollen päästään pidempään jänneväliin kustannustehokkaammin.

DSC_0537
WP_20150612_013

Pilarit ja palkit

Pilareita ja palkkeja käytetään rakennusten runkorakenteissa. Valmistamme tehtaallamme kaikenkokoisia pilareita ja palkkeja sekä jännitettynä että ilman jännitystä. Tähän mennessä suurimmat tehtaallamme valmistetut pilarit ovat painaneet 100 tonnia.

Valikoimaamme kuuluvat kaikenlaiset palkit: HI-palkit, JK-palkit, I-palkit, suorakaidepalkit, leukapalkit, ristipalkit.

Palkkityypin valintaan vaikuttavat muodon lisäksi jänneväli, kuormitukset ja käyttötarkoitus. Suorakaide-, leuka- ja ristipalkkeja käytetään yleisimmin ala- ja välipohjissa. I-palkkeja käytetään yleensä kattokannattajina.

Meiltä saat myös toimitilakohteisiin asennuspalvelut. Myös tuoteosakaupat kuuluvat valikoimaamme.

Pintavaihtoehdot

Valikoimaamme kuuluvat hienopestyt väribetonipinnat, graafinen betoni, tiilipinnat sekä hyvin laaja kirjo erilaisia työstettäviä pintastruktuureja.

Myös erilaiset pohjatyöt työmaalla tehtäville käsittelyille, kuten maalaukselle, onnistuvat helposti ja laadukkaasti standardoidussa tehdasympäristössä. Lisäksi valikoimaan kuuluvat sekä ohut- että paksurappausrakenteet.

Vain mielikuvitus on rajana valmiin betonipinnan valintaa tehtäessä.

IMG_20191007_113210